Internationaal netwerk » EFT Based Basistraining in Oisterwijk

EFT Based Basistraining in Oisterwijk

wanneer
8 sep 2017 t/m 22 september 2017 9.30 uur
locatie
Hotel Boschoord, Oisterwijk
kosten
€ 895,00
meer info
opmerkingen
Lunches inbegrepen

In de vierdaagse EFT based training maakt u kennis met met de beginselen van het EFT model en leert u partnerrelatieproblematiek in het licht van de hechtingstheorie te plaatsen.  EFT is  een emotie- en gehechtheidsgerichte therapie voor echtparen en gezinnen waarbij veel aandacht is voor de ervaringsgerichtheid. In de training zal daarom expliciet aandacht worden besteed aan oefenen, zowel plenair als in kleinere groepen en is er aandacht zijn voor het zelf van de counselor/begeleider in sessies met paren.

Middels het observeren van een live sessie (zo mogelijk), presentaties, bekijken van videobanden en het doen van rollenspelen, discussie en casusbespreking maakt u zich de therorie eigen en leert u in beginsel hoe u als therapeut EFT kan toepassen.

Hoewel EFT ook geschikt is om mee te werken met gezinnen en op individuele basis zal de nadruk voor deze training liggen op het werken met paren, zoals Sue Johnson het in eerste instantie heeft ontwikkeld. Het geheel is een dynamische, systemische en ervaringsgerichte training afgestemd op de praktijk van de coach/begeleider die met paren werkt of wil gaan werken.

Voor wie?

Deze training is toegankelijk voor onder andere coaches, counselors, integratief therapeuten, mediators, bijzonder curatoren, orthopedagogen, en speltherapeuten, die beroepsmatig in aanraking komt met vragen en problemen rondom relaties. Deze training is niet door ICEEFT erkend.

De basistraining EFT is een vier dagen durende training en vindt plaats op

Vrijdag        8 september
Zaterdag     9 september
Donderdag  21 september
Vrijdag       22 september 

3 Weken voor aanvang van de training ontvangt u uitgebreide informatie over de traning. Het cursusmateriaal ontvangt u op de eerste cursusdag.

De training wordt gegeven door Berry Aarnoudse, internationaal erkend ICEEFT-trainer. 

Berry Aarnoudse is internationaal erkend EFT trainer, systeem, clientgericht-, gedrags, kinder&jeugd psychotherapeut. Hij is de oprichter van het EFT Netwerk Nederland. Hij is zowel in binnen- als in het buitenland actief als EFT trainer, supervisor en therapeut. Hij geeft zowel basis en verdiepingstrainingen in voor EFT therapeuten en register EFT therapeuten.

 

Accreditatie is toegekend door:

  • MFN
  • Registerplein
  • SKB (oa verantwoordelijk voor accreditatie NVPA)hanteert de stelregel dat trainingen die door t NIP worden geaccrediteerd tevens niet door hen beoordeeld hoeven worden.

In overleg kunnen andere accreditatie aangevraagd worden.

Overnachten in Oisterwijk?

Boek hier uw hotelkamer!

Draaiboek EFT Based training

Algemene voorwaarden

Inschrijven