Internationaal netwerk » Basistraining EFT

Basistraining EFT

wanneer
14 sep 2018 | 9.30 uur
locatie
Oisterwijk
kosten
€895,00
meer info

In de vierdaagse EFT based training maakt u kennis met met de beginselen van het EFT model en leert u partnerrelatieproblematiek in het licht van de hechtingstheorie te plaatsen.  EFT is  een emotie- en gehechtheidsgerichte therapie voor echtparen en gezinnen waarbij veel aandacht is voor de ervaringsgerichtheid. In de training zal daarom expliciet aandacht worden besteed aan oefenen, zowel plenair als in kleinere groepen en is er aandacht zijn voor het zelf van de counselor/begeleider in sessies met paren.

Middels het observeren van een live sessie (zo mogelijk), presentaties, bekijken van videobanden en het doen van rollenspelen, discussie en casusbespreking maakt u zich de therorie eigen en leert u in beginsel hoe u als therapeut EFT kan toepassen.

Hoewel EFT ook geschikt is om mee te werken met gezinnen en op individuele basis zal de nadruk voor deze training liggen op het werken met paren, zoals Sue Johnson het in eerste instantie heeft ontwikkeld. Het geheel is een dynamische, systemische en ervaringsgerichte training afgestemd op de praktijk van de coach/begeleider/therapeut die met paren werkt of wil gaan werken.

Trainer

Berry Aarnoudse is internationaal erkend EFT trainer, psychotherapeut, gedrags-, clientcentered- en systeemtherapeut, kinder- & jeugd psychotherapeut.   
Tevens organisator van CreatingConnections Conference & directeur van EFT Netwerk Nederland en het EFT Centrum Zuid Nederland.

Doel van de opleiding

  • Het grondig kennismaken met de beginselen van het EFT-model en het begrijpen van complexe partnerrelatieproblematiek in het licht van de hechtingstheorie.
  • Het kennis nemen van de interventies en de methodiek in het model, en aan het einde van de training methodisch kunnen werken met echtparen binnen het model.

Waar vindt de opleiding plaats?

De opleiding vindt plaats in Hotel Boschoord in Oisterwijk

Wanneer vindt de opleiding plaats:

Dag 1   Vrijdag 14 september
Dag 2   Zaterdag 15 september
Dag 3   Woensdag 26 september
Dag 4   Donderdag 27september

Accreditatie

Op verzoek van deelnemers wordt accredidatie aangevraagd voor de betreffende beroepsgroep.

Inschrijven

No documents found.

overzicht