Internationaal netwerk » Healing Affairs Using Emotionally Focused Therapy

Healing Affairs Using Emotionally Focused Therapy - Vreemdgaan en EFT

wanneer
5 okt 2018 & 6 oktober 2018 | 9.30
locatie
Hotel Boschoord - Oisterwijk
kosten
€ 495,00
meer info

Een tweedaagse workshop verzorgd door Scott R. Woolley

Vreemdgaan kan een verwoestend effect hebben op partnerrelaties. De heftigheid van vreemdgaan en het geschonden vertrouwen kan leiden tot ernstige kwetsuren en blijvende pijnplekken in een relatie. Doordat de meest elementaire aanname dat je als partners elkaar trouw blijft geen stand heeft gehouden, raakt het vreemdgaan de emotionele banden tot in het diepst van iedere vezel.

Deze 2-daagse workshop biedt een overzicht van verklaringen die ten grondslag kunnen liggen aan het vreemdgaan en de daarbij behorende (on)mogelijkheden tot behandeling.

Met lezingen, video- en case demonstraties, ruimte voor vragen uit de praktijk, richt workshop zich op het identificeren van het type vreemdgaan en de passende behandelstrategiezodat bij de echtparen weer een basis gecreeërd kan worden van veiligheid en hernieuwd vertrouwen in elkaar

Dr. Scott R. Woolley is a Distinguished Professor and the Systemwide Director of the Couple and Family Therapy Masters and Doctoral Programs in the California School of Professional Psychology at Alliant International University. He is a founder and Director of the San Diego Center for EFT and the Executive Director of the Training and Research Institute for EFT at Alliant. Scott has worked closely with Sue Johnson for many years, and has provided trainings in Asia, Europe, and South, Central and North America.

 

Doel van de training:

  1. De kracht van de hechtingstherapie kunnen begrijpen vanuit het perspectief van vreemdgaan.
  2. Kennis vergaren van een 6-tal typeringen van vreemdgaan en de daarbij behorende hechtings georienteerde behandelstrategieeën.
  3. Leren hoe de stappen van het EFT model te gebruiken zijn in het behandelen van de kwetsuren die zijn opgelopen in een relatie waarvan één van de parners is vreemdgegaan.
Data:

Vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober 2018

Voorwaarden voor deelname

Deze cursus is vooral bedoeld voor therapeuten die een basistraining hebben gevolgd en werken met het EFT model.

Accreditatie

Op aanvraag

                        

Algemene voorwaardenInschrijven

No documents found.

overzicht