Internationaal netwerk » Informatie voor therapeuten

Informatie voor therapeuten

Het EFT Netwerk bezig met training, supervisie en scholing voor therapeuten zich zich willen scholen en bekwamen in EFT.  Alle trainingen die EFT Netwerk aanbiedt worden gegeven door ICEEFT erkende internationale trainers.

Voor de meeste trainingen wordt accreditatie aangevraagd bij NVRG - VCgP - FGzP -SKB - NIP - NvvP (wilt u dat we uw beroepsvereniging toevoegen, laat het ons weten)

Externship (basistraining)
Tenminste 2x per jaar organiseert het EFT Netwerk Nederland een Externship. Er zijn geen specifieke voorwaarden voor wat betreft vooropleiding en werksetting.Het uitgangspunt van ICEEFT is dat het model voor een grote groep therapeuten toegankelijk moet zijn. Tijdens de training proberen we deelnemers met een zelfde achtergrond zoveel mogelijk samen te laten oefenen met de materie.

Advanced Coreskills Trainingen l, ll en lll (Verdiepingstraining EFT)
Berry Aarnoudse geeft nederlandstalige trainingen. Deze 8-daagse training wordt aangeboden in 4x2 dagen, in de combinaties vrijdag/zaterdag en donderdag/vrijdag.
Afhankelijk van de groepsgrootte (max 9 personen) geeft hij de training alleen in eigen praktijk, bij grotere groepen (max 15) wordt de training gegeven met een EFT supervisor, in Oisterwijk of op locatie.

De coreskillsstraining lll wordt door Yolanda von Hockauf gegeven. Deze training is voor gevorderde EFT therapeuten die extra scholing en oefening willen, in deze training worden een aantal EFT aspecten nader uitgewerkt zoals individuele EFT, schaamte en trauma's.

Supervisie
EFT supervisie
, individueel of in een groep, wordt binnen het EFT Centrum Zuid Nederland gegeven door Annette Heffels en Berry Aarnoudse.  U kunt voor individuele supervisie ook terecht bij Karin Wagenaar, Barbara Kohnstamm, Jaap Zoetmulder en kunt u gebruik maken van de online supervisiemogelijkheden bij een aantal overseas trainers.

Houd me vast preventieprogramma
Berry Aarnoudse geeft 2x per jaar een een workshop voor EFT therapeuten die het preventieprogramma "Houd me vast" willen opnemen in hun aanbod. De groepsgrootte is beperkt (max 20 personen)

Houd me vast weekend voor therapeuten
Annette Heffels en Berry Aarnoudse organiseren een Houd me Vast weekend voor therapeuten en hun partners. Zij kunnen zo "van binnen uit" het programma ervaren. Vanzelfsprekend krijgt u na de training de toolkit zodat u het programma kunt opnemen in uw aanbod.

Emotionally Focused Familiy Therapy (EEFT)
EFFT is speciaal bedoeld voor EFT therpeuten die met gezinnen werken.Deze 2 daagse workshop EFFT wordt bij voldoende interesse georganiseerd in september/oktober. Deze workshop is een aanvulling op het reguliere trainings EFT aanbod en is geen onderdeel van het certificeringsprogramma.

Rollenspel deescalatie

No documents found.

overzicht