Internationaal netwerk » Workshop Houd me Vast preventieprogramma Oisterwijk - Najaar

Workshop Houd me Vast preventieprogramma Oisterwijk - Najaar

wanneer
15 nov 2017 | 9.30 uur
locatie
Oisterwijk

Annette Heffels, Lianda van der Knaap en Berry Aarnoudse en Jan Eekhoudt namen in 2011 het initiatief om EFT therapeuten te trainen in het Houd me Vast preventieprogramma. Inmiddels is de training niet meer weg te denken in het behandelaanbod van EFT therapeuten.

Deze eendaagse workshop rondom het 'Houd me Vast'-programma gaat dieper in op de inhoud van het programma zoals samengesteld door Sue Johnson.  Het Houd me Vast'-programma is een preventief programma voor iedereen die zijn/haar relatie wil verbeteren.  Tevens leent dit programma zich ook uitstekend als pré-therapie voor echtparen op de wachtlijst en is het programma ook in the passen als echtparen eenmaal in behandeling zijn.

De cursus is toegankelijk en speciaal bedoeld voor collega's therapeuten die een basis training EFT (voor EFT-therapeuten en /of EFT- Registertherapeut®)  gevolgd hebben. Na deze cursusdag kunt u zelf aan de slag kan met het promoten, opzetten en uitvoeren van het "Houd me Vast" programma in uw praktijk!

U krijgt het complete preventiepakket aangeboden, dat bestaat uit werkboek, een ondersteunende powerpoint presentatie en de bijbehorende DVD.

Extra

Deelnemers ontvangen naast de HmV toolkit ook een uitgebreid beschrijving van de afzonderlijke Houd me Vast sessies, geschreven door van Anette Heffels. Deze documenten zijn te gebruiken als  voorbereiding /terugblik als je met een koppel het Houd me Vast programma doorloopt. 

Trainer

De training wordt gegeven door Berry Aarnoudse, erkend ICEEFT-trainer. Berry Aarnoudse is internationaal erkend EFT trainer, systeem, clientgericht-, gedrags, kinder&jeugd psychotherapeut. Hij is de oprichter van het EFT Netwerk Nederland. Hij is zowel in binnen- als in het buitenland actief als EFT trainer, supervisor en therapeut. 

Hij geeft verzorgt trainingen voor opleidingstrajecten als EFT-therapeuten en EFT- Registertherapeut®

Overnachten in Oisterwijk?

Boek hier uw hotelkamer!

ALGEMENE VOORWAARDEN

Overnachten in Oisterwijk?

Boek hier uw hotelkamer!

 

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Inschrijven niet mogelijk

No documents found.

overzicht